Suunniteltu kyberturvallinen, ihmisille suunnattu ohjelmisto

Maailmanluokan tietoturva-asiantuntijoillamme on laaja kokemus kyberturvallisuudesta. He ovat myös erittäin taitavia ohjelmistosuunnittelijoita ja -kehittäjiä, minkä ansiosta he voivat rakentaa ohjelmistoja ja järjestelmiä, jotka ovat kyberturvallisia suunnittelultaan, ei jälkikäteen. Lähestymistapamme on rakentaa tietoturva jokaiseen projektiin, jossa työskentelemme jatkuvan uhka-analyysin, arkkitehtuuritason uhkien lieventämisen, turvallisen ohjelmointiprosessin kehittämisen ja ylläpitämisen sekä välttämällä yleiset virheet automatisoimalla työkalut ja todentamisen.

tehtävämme

Tehtävämme on auttaa yrityksiä menestymään digitaalisella aikakaudella. Mutta tämä tieto ei synny tyhjästä, se on tulos tutkimuksesta ja näkemysten keräämisestä, jonka tavoitteena on kuvitella tulevaisuuden kokemuksia ja suunnitella ja rakentaa palveluita, jotka vastaavat asiakkaiden todellisiin tarpeisiin, inspiroivat omaa organisaatiotasi ja auttavat yritystäsi kasvamaan.

Näkemys

Paras oppimiskumppani tulevaisuutesi kannalta.Kaikki mitä teemme, on vahva päättäväisyytemme rakentaa sinulle ja asiakkaillesi tärkeitä palveluja ja suhteita. Vaikka etsimme voittoja myös lyhyellä aikavälillä, kaikkea ajatteluamme, toimintaamme ja toimintaamme ohjaa vahva visio tulevaisuudesta ja syvä ymmärrys arvon luomisesta.

Perusläpäisytestaus

Testaamme kohdejärjestelmäsi tiedustelu- ja hyväksikäyttötekniikoilla, jotka noudattavat läpäisytestauksen parhaita käytäntöjä, dokumentoimme havainnot ja annamme ehdotuksia turvallisuuden vahvistamiseksi.

liiketoimintaa
0%
yksilöitä
0%
turvallisuus
0%

Tiimimme

Ossi Lehto

presidentti

Viivi Pitkänen

Uusi yritys

Godfrey Nnabuife

Perustaja

Shopping Basket