Liiketoimintakurssimme

Cyber Leadership -ohjelma

Cyber Leadership Program on edistynyt johtotason ohjelma kyberammattilaisille, jotka haluavat kehittää johtamistaitojaan, olla tekemisissä C-sarjan sidosryhmien ja hallituksen jäsenten kanssa sekä ryhtyä tietoturvajohtajaksi. Ei enää rajoitu tietotekniikan käytäviin, vaan CISO-rooli on laajentunut vaatimustenmukaisuuden lisäksi strategiseksi rooliksi, joka vaatii vankkoja pehmeitä taitoja.

Kyberstrategia ja muutosohjelma

Cyber Strategy and Transformation Program on intensiivinen, nopeutettu ja kattava kurssi johtajille, ohjelmajohtajille ja projektipäälliköille, jotka vastaavat kyberstrategia- ja muutosohjelmien johtamisesta koko organisaatiossaan. CSTP on suunniteltu auttamaan sinua kehittämään ja toteuttamaan korkealaatuisia strategioita.

Kyberresilienssin perusteet

Cyber Resilience Fundamentals on äärimmäinen aloituskurssi aloitteleville ja vakiintuneille kyberturvallisuuden ammattilaisille, jotka haluavat nopeuttaa kyberturvauraansa iästä, taustasta tai kokemuksesta riippumatta. Tehokkaiden kyberresilienssistrategioiden ymmärtämisestä kyberriskien ja strategioiden ilmaisemiseen päätöksentekijöille.