Cyber Leadership -ohjelma

Hallitse todellisia kyberjohtamistaitoja. Opi Octoporot-alan johtajilta.

Olitpa aloitteleva, uusi tai veteraani CISO, tämä edistynyt ohjelma parantaa strategiasi toteuttamista, johtajien viestintää ja vaikutusvaltaa sekä rakentaa uskottavuuttasi ylimmän johdon ja hallitusten keskuudessa. Intensiivinen muutaman viikon verkko-ohjelma, jonka voit suorittaa omaan tahtiisi.

KURSSIN KESTO

8 viikkoa

kurssipäiviä

Maanantai perjantai

kurssin aika

9.00–14.00 päivässä

kurssiajat

3 tuntia päivässä

Alennukset ovat saatavilla useammalle rekisteröinnille samasta organisaatiosta.

Oletko nykyinen tai tavoitteleva kyberpäällikkö, joka haluaa parantaa teknologiaosaamistasi johtamistaidoilla, jotta voit menestyä C-sarjassa ja hallituksessa? Cyber Leadership -ohjelma on suunniteltu tarjoamaan sinulle taidot tulla maailmanluokan kyberjohtajaksi. Ohjelmaa johtaa ryhmä Octoporot ja vanhempi kyberresilience johtajat. Molemmat ovat alan johtajia, joilla on kokemusta johtavien globaalien yritysten johtajien ja hallitusten jäsenten auttamisesta nopeasti kehittämään vaikuttavia kyberresilience-taitoja ja -ohjelmia. Cyber Leadership -ohjelma luotiin erityisesti sinua varten. Johtamisohjelma antaa sinulle taitoja ja itseluottamusta, joita tarvitset työskennelläksesi menestyksekkäästi vertaisjohtajien kanssa. Ohjelma yhdistää käytännönläheisen, näyttöön perustuvan koulutuksen kokeneiden kyberjohtajien jatkuvaan mentorointiin. Se eroaa suuresti sisäisestä tai ulkoisesta yleisestä johtajuuden kurssista ja tuottaa tuloksia, jotka osoittautuvat korvaamattomiksi koko urasi ajan.

Das Programm bietet noch mehr beispiellose Vorteile:

kurssipäiviä

Maanantai perjantai
(muokattavissa aikataulusi mukaan)

vaivaa

4-5 tuntia viikossa
(itseohjautuvasta oppimisesta)

Täytä tämä yksinkertainen rekisteröitymislomake, ja vain 8 viikon intensiivisessä verkkomentoroinnissa kyberalan asiantuntijoilta tiedät, että olet valmis. Sinulla on kaikki tiedot ja taidot, joita tarvitaan ollaksesi octoporot, joka voi menestyä C-sarjassa ja laudalla.

Rekisteröidy tänään ja saat ILMAISEKSI:

Die Programmplätze sind begrenzt und schnell ausgebucht. Zur Sicherung Ihres Platzes wird eine frühzeitige Anmeldung empfohlen.

Täytä alla oleva lomake saadaksesi lisätietoja Cyber Leadership -ohjelmasta.

    Integroidut kurssit):

    Kerro meille miksi haluat opiskella?