Kyberstrategia ja muutosohjelma

Intensiivinen 6 viikon verkko-ohjelma, jonka voit suorittaa omaan tahtiisi.

Opi johtamaan, nopeuttamaan ja muuttamaan organisaatiosi kybersietokykyä.

Tämä käytännönläheinen ohjelma on suunniteltu tietoturvapäälliköille ja kyberohjelmien johtajille, jotta he oppivat kaikki taidot, joita he tarvitsevat kehittääkseen korkealaatuisia kyberresilienssistrategioita ja toteuttaakseen niitä nopeasti arvon luomiseksi. Täytä ja ylitä johtavien sidosryhmien ja hallituksen odotukset ja vahvista samalla uskottavuuttasi ja mainettasi.

KURSSIN KESTO

6 viikkoa

kurssipäiviä

maanantaista perjantaihin

kurssin aika

2.00–19.00 päivittäin

kurssiajat

5 tuntia päivässä

Alennukset ovat saatavilla useille ilmoittautumisille samasta organisaatiosta.

Cyber Strategy and Transformation Program on paras kurssi johtajille ja projektipäälliköille, jotka vastaavat johtavista kyberstrategia- ja muutosohjelmista organisaatioissaan.

Octoporotin kokeneiden ja vaikutusvaltaisten tietoturvapäälliköiden ja johtajien kehittämä CSTP on intensiivinen, nopeutettu ja kattava kurssi, joka on suunniteltu auttamaan sinua saavuttamaan nopeasti kybersietokyky.

Yleisesti ottaen, kun sinulla on haaste kehittää kyberturvallisuusstrategiaasi ja myydä se sidosryhmille, sinulla on yleensä kaksi vaihtoehtoa:

  1. Kouluta joku tiimistäsi toteuttamaan strategia organisaatiossasi. Ongelmana on löytää arvokas kurssi, joka ei ole liian akateeminen tai liian tekninen saatavilla olevien kyberturvallisuuskurssien ja -sertifikaattien avulla.
  2. Palkkaa kyberturvallisuuskonsultteja kehittämään strategiaa puolestasi, vaikka se on kallista ja aikaa vievää.

Kyberstrategia- ja muutosohjelma tarjoaa nämä ainutlaatuiset edut:

kurssipäiviä

muokattavissa aikatauluusi mukaan

vaivaa

4-5 tuntia viikossa (itsetahtista oppimista)

Täytä tämä yksinkertainen rekisteröitymislomake – ja vain 6 viikon intensiivisessä verkkomentoroinnissa kyberalan asiantuntijoilta tiedät, että olet valmis. Sinulla on tehokas, nopea ja edullinen tapa parantaa yrityksesi kybersietokykyä.

Registrieren Sie sich noch heute für Ihr kostenloses Buch:

Erhalten Sie ein kostenloses E-Exemplar von Octoporots The Five Anchors of Cyber Resilience – ein praktischer, praktischer Leitfaden und Referenz für den Aufbau von Cyber-Strategien.

Die Programmplätze sind begrenzt und schnell ausgebucht. Zur Sicherung Ihres Platzes wird eine frühzeitige Anmeldung empfohlen.

Täytä alla oleva lomake saadaksesi lisätietoja kyberstrategiasta ja muutosohjelmasta.

    Integroidut kurssit):

    Kerro meille miksi haluat opiskella?