BLOG BUSINESS1

Vahvista tiimiäsi seitsemällä uudella kurssillamme tärkeistä työtaidoista!

Työelämän tulevaisuus muuttuu nopeasti, ja on välttämätöntä, että sinulla on oikeat taidot pysyäksesi muutosten mukana. Meillä on ilo ilmoittaa seitsemästä uudesta kurssistamme, jotka keskittyvät tulevien vuosien menestyksen kannalta kriittisiin ihmisten taitoihin, mukaan lukien fasilitointi, palaute ja keskittyminen.

Onko sinulla koskaan ollut vaikeuksia löytää aikaa ja motivaatiota opiskella kursseja yksin? Vai onko sinusta ollut haastavaa viestiä tehokkaasti ja jakaa oppimistasi tiimisi kanssa?

Kursseillamme yhdistyvät itseopiskelusisältö ja yhteiset ryhmäoppimisryhmät, joissa voi pohtia ja kehittää aihetta. Tämä lähestymistapa tarjoaa täydellisen tasapainon yksilöllisen oppimisen ja ryhmäyhteistyön välillä, mikä luo entistä merkittävämpää vaikutusta tiimiin, kun he voivat keskustella työnsä kannalta oleellisista aiheista ja löytää ratkaisuja yhdessä.

Kurssit kehitetään yhteistyössä asiantuntevien oppimiskumppaneiden kanssa Creative valittiin huolellisesti ammattilaishaastattelujen perusteella, jotta ne vastaavat nykyaikaisten tiimien tarpeita.

Kuinka käydä vaikeita keskusteluja: Kyky käsitellä vaikeita keskusteluja on kriittinen taito, joka erottaa sinut työpaikalla. Tämä kurssi opettaa sinua navigoimaan haastavissa keskusteluissa psykologisesti turvallisella tavalla. Omien tunteiden hallinta ja muiden tunteisiin valmistautuminen on tärkeä taito nykypäivän työelämässä.
Palaute itseorganisoituville tiimeille: Palaute on keskeinen osa tiimejä, ja tämä kurssi antaa sinulle valmiudet antaa ja vastaanottaa palautetta tehokkaasti. Opit antamaan palautetta, joka rakentaa luottamusta ja yhteistyötä.
Tietotyöntekijöiden keskittymiskoulutus: Häiriötekijöitä täynnä olevassa maailmassa on tärkeää, että sinulla on taidot keskittyä ja lisätä tuottavuutta. Tällä kurssilla opit neurotieteeseen perustuvia työkaluja syvälliseen työhön ja kestäviin työmenetelmiin.
Fasilitointi taidona eteenpäin katsoville tiimeille: Tehokas fasilitointi on kriittinen pehmeä taito tiimeille, jotka haluavat työskennellä yhteistyössä ja saavuttaa tavoitteensa. Opi osallistumaan tiimiisi: sano ei todelliselle ryhmätyölle.

Osallistava johtajuus: Tämä kurssi tarjoaa sinulle työkaluja, joiden avulla voit ymmärtää tiimisi ja työntekijöidesi erilaisia realiteetteja ja soveltaa osallistavan johtamisen periaatteita olemassa olevaan johtamistyyliisi
Johdatus osaamistyöntekijöiden inklusiivisuuteen: Tämä kurssi antaa yleiskatsauksen inklusiivisuudesta ja siitä, miksi se on välttämätöntä työn tulevaisuuden kannalta. Opit luomaan monipuolisen ja oikeudenmukaisen työympäristön ja ymmärrät osallisuuden merkityksen työpaikalla.
Kuinka olla palamatta loppuun teknologiateollisuudessa Kaksi viidestä teknologiatyöntekijästä on suuressa vaarassa. Opi tieteeseen perustuvia työkaluja keskittyneeseen työhön, häiriötekijöiden hallintaan, motivaation ylläpitämiseen ja stressistä hyötyvän ajattelutavan kehittämiseen.

Ihmistaidot ovat yhä tärkeämpiä tulevaisuuden työssä, ja nämä kurssit antavat sinulle osaamista, jota tarvitset menestyäksesi. Olitpa henkilö, joka haluaa parantaa taitojasi.

Tags: No tags

Comments are closed.