Kevytyrittäjyyteen kehitetyt palvelut

Yrittäjyys on yksi Octoporotin toimintamme kulmakivistä. Valmennamme opiskelijoita omaksumaan yrittäjähenkeä ja hankkimaan perustaidot yrittäjänä. Octoporotin liiketoimintaan voi sisältyä opiskelua erilaisissa yrittäjyyteen keskittyvissä oppimisympäristöissä.

neuvontaa tuleville yrittäjille

Osana meneillään olevia kehitysprojektejamme tarjoamme erilaisia palveluita yrittäjäksi menestyville sekä heidän polun eri vaiheissa oleville yrityksille mm.

Neuvontaa ja neuvontaa tuleville yrittäjille ja kasvua etsiville yrittäjille. Autamme sinua liikeideaasi kiteyttämisessä ja yrityksen perustamisen ensimmäisten vaiheiden suunnittelussa. Autamme oikeiden kontaktien löytämisessä ja rakentamisessa.Tuki omistajanvaihdostapauksissa. Autamme ja opastamme oikean ostajan löytämisessä tai olemassa olevan yrityksen haltuunotossa, omistusvaihdon käytännön järjestelyjen suunnittelussa ja yrityksen oikean arvon löytämisessä.Liiketoiminnan kehittämispalvelut. Tuemme ja valmennamme sinua, jos haluat kehittää olemassa olevaa liiketoimintaasi tai jos haluat rakentaa uusia ja tuoreita liiketoimintamalleja ja innovatiivisia palveluita. Uuden arvon luominen yrityksesi hyödyksi.

työpaikka on henkeäsalpaava

Muutoksen nopeus työpaikalla on henkeäsalpaava. Muutos voidaan nähdä määräaikaisten ja projektityöpaikkojen lisääntymisenä alustatalouden kautta. Monissa osissa maailmaa itsenäisestä ammatinharjoittamisesta on tullut hyvin yleistä; monet ihmiset eivät edes tavoittele pitkäaikaista työtä.Yrittäjyyskasvatuksen näkökulmasta tämä työn muutos tuo mukanaan aivan uusia haasteita. Selviytyäksemme jokaisen meistä tulee ymmärtää yrittäjyyden perusteet. Ainakin meidän pitäisi osata määrittää osaamisemme hinta ja kaupallistaa se – ja toimia oman pomosi tavoin.

parantaa liiketoimintaasi kursseja saavuttaa menestys

Lähetä meille viesti

    Shopping Basket