Grundlagen der Cyber-Resilienz

Ein umfassendes 3-wöchiges Online-Programm, das Sie in Ihrem eigenen Tempo absolvieren können.

Egal, ob Sie ein technischer Cyberprofi, ein frischgebackener Student, ein Quereinsteiger oder ein erfahrener Risikomanager sind, dieses Programm wird Ihr Verständnis von Cyberrisiken festigen, Ihre Kommunikationsfähigkeiten für Führungskräfte verbessern und Sie mit mehreren hochwertigen Toolkits ausstatten helfen Ihnen, schneller zu lernen. Dies schafft eine starke Grundlage für Sie, um die Konkurrenz zu schlagen und sich als versierter Kommunikator von Cyber-Strategien zu positionieren.

KURSSIN KESTO

3 viikkoa

kurssipäiviä

Maanantai perjantai

kurssin aika

11.00–01.00 päivässä

kurssiajat

1-2 tuntia viikossa

Alennukset ovat saatavilla useammalle rekisteröinnille samasta organisaatiosta.

Ammattitaitoisten kyberturvallisuuden ammattilaisten kysyntä kasvaa edelleen

Haitalliset kyberhyökkäykset, tiukemmat tietosuojalait ja asiakkaiden kasvavat odotukset lisäävät edelleen ammattitaitoisten kyberturva-ammattilaisten kysyntää. Cybersecurity Venturesin seuraaman kahdeksan vuoden aikana kyberturvallisuuden avoimien työpaikkojen määrä kasvoi miljoonasta paikasta hämmästyttävällä 350 prosentilla. Maailman talousfoorumi vahvisti tämän kasvavan kysynnän, jossa korostettiin kiireellistä tarvetta korjata nykyinen kyberturvallisuuden osaamisvaje kriittisten omaisuuserien suojaamiseksi.

Kun ammattitaitoisten kyberturvaammattilaisten kysyntä kasvaa, myös kyberpalkat kasvavat. Urakehitysyhtiö Performancen mukaan ammattitaitoisten kyberturvaammattilaisten pula nostaa palkat reilusti kuuteen numeroon.

Kuitenkin, kun ammattitaitoisten kyberturvaammattilaisten kysyntä kasvaa, kaksi keskeistä estettä on edelleen olemassa.

Suurin osa aloittelevista kyberturvallisuuden ammattilaisista ei vain tiedä mistä aloittaa. Useimmat niin kutsutut aloitustason tai siltaverkkokurssit ovat liian teknisiä, aikaa vieviä ja kalliita ammattilaisille, jotka vielä yrittävät murtautua alalle.

Kun kyberistä tuli nopeasti laajempi liiketoimintaehdotus, useimmat kyberturvallisuuden tekniset ammattilaiset jäivät yllättäen. Monet kamppailevat jatkuvasti ilmaistakseen kyberriskejä ja -strategiaa selkeästi liiketoiminnallisesti vaikuttamatta liiketoiminnan sidosryhmiin ja vaarantamatta heidän uraansa.

Cardiovascular Research Foundation on erityisesti suunniteltu auttamaan sinua nopeuttamaan kyberuraasi

Olemme kehittäneet tämän lyhyen ja intensiivisen verkkokoulutuksen täyttääksemme nämä kriittiset aukot. CRF ei korvaa teknisiä kyberturvallisuussertifikaatteja; se täydentää niitä.

Tämän omatoimisen verkkokurssin suoritettuasi saat:

kurssipäiviä

muokattavissa aikatauluusi mukaan

vaivaa

1-2 tuntia viikossa
(itseohjautuvasta oppimisesta)

Täytä tämä yksinkertainen rekisteröintilomake ja vain 3 viikon intensiivisessä verkkomentoroinnissa kyberalan asiantuntijoilta tiedät, että olet valmis. Sinulla on tehokas, nopea ja edullinen tapa parantaa yrityksesi kybersietokykyä.

Minkä tyyppisten ammattilaisten tulisi ilmoittautua ohjelmaan?

Olemme kehittäneet Cyber Resilience Fundamentals -kurssin kyberammattilaisille, jotka haluavat parantaa ei-teknisiä taitojaan, ja aloitteleville kyberturvallisuuden ammattilaisille, jotka haluavat siirtyä tälle kriittiselle sektorille iästä, taustasta tai kokemuksesta riippumatta.

Täytä alla oleva lomake saadaksesi lisätietoja Cyber Resilience Fundamentista.

    Integroidut kurssit):

    Kerro meille miksi haluat opiskella?