CYBER1

Brändin ja digitaalisten resurssien suojaaminen edellyttää kyberturvallisuustoimintojesi laajentamista

Aiemmin kyberturvallisuus on nähty lähinnä tapana turvata yrityksen sisäiset järjestelmät. Yritykset ovat perinteisesti keskittyneet teknisen infrastruktuurinsa suojaamiseen sekä työasemien, tietojen ja sovellusten turvaamiseen.

Nykyaikaiset kyberhyökkäykset ja tietoturvaloukkaukset edellyttävät kuitenkin laajempaa näkökulmaa kyberturvallisuuteen. Maailmassa sinun on myös suojattava yrityksesi brändielementtejä ja digitaalista omaisuutta, mikä edellyttää keskittymistä Internetiin ja sen rajapintoihin.

Useimmat yritykset hallitsevat nykyään tuotekehitysasiakastietojaan pilvessä. Työntekijät pääsevät kanaviin mistä tahansa ja milloin tahansa. Kun kaikilla toimialoilla toimivista yrityksistä tulee yhä enemmän digitaalisia, meidän on muutettava tapaamme ajatella kyberturvallisuudesta.

Suojaa brändiäsi kyberturvallisuusuhkilta

Väärennetyt verkkosivustot voivat taitavasti teknologian toimittajia yritysten myyjiä. Koska kaikki näyttää todelliselta, asiakkaat houkutellaan jakamaan omia tai muita henkilökohtaisia ​​tietojaan.

Mitä sinun pitäisi seurata?

Digitaalisen riskien suojaus- ja hallintapalvelun avulla voit sijoittaa tietueen tunnistaaksesi ja seurataksesi toimintaa henkilön, esineen, tuotteen tai palvelun ympärillä.

Esimerkiksi pörssiyhtiön tulisi seurata kaikkia johtoryhmän jäseniä. Yritys voi myös seurata fyysisiä toimipisteitään saadakseen nopeasti tietoa tuotantoyksikön tai pääkonttorin läheisyydessä havaituista uhista.

On myös tärkeää seurata ja seurata keskusteluja. Mainitaanko yrityksesi uhkaavissa keskusteluissa? Lisäksi voit valvoa hotellia, jossa työntekijät yöpyvät työmatkan aikana, jotta työntekijät saavat tiedon lähistöllä sattuneesta vaarallisesta tapahtumasta.

Yhteenvetona tässä on kolme vinkkiä brändisi ja digitaalisten resurssien suojaamiseen sekä yrityksesi turvallisuuden vahvistamiseen:

Tunnista ja suojaa yrityksellesi tärkeitä resursseja. On erittäin tärkeää tunnistaa resurssit, jotka liittyvät verkkoon, jotta niitä voidaan myös suojata. Millaisia ​​kilpailutekijöitä integroidaan yrityskaupalla? Kyberturvallisuusratkaisut ovat kehittyneet valtavasti ja tarjoavat yhä tehokkaampia tietoturvatekniikoita.

Turvaa digitaalinen toimintaympäristösi

Jokapäiväinen elämämme riippuu digitaalisista palveluista. Yhteiskuntamme kriittiset toiminnot, jotka auttavat meitä päivittäin, riippuvat myös digitaalisista järjestelmistä ja infrastruktuureista. Siksi on tärkeää huolehtia kyberturvallisuudesta laajasti.
Kaikki on kiinni kyvystä reagoida

Yhä suurempia määriä dataa tallennetaan pilveen ja digitaaliset palvelut ovat jokapäiväisen elämämme ytimessä. Yhteiskuntamme perustoimintoja uhkaavat kyberuhat kasvavat ja kehittyvät jatkuvasti. Tunnistamme riskit ja tunnemme parhaat henkilöt ja teknologian niiden poistamiseksi. Kyberturvallisuuspoikkeaman sattuessa kyky reagoida ja ryhtyä tarvittaviin toimenpiteisiin on ratkaisevan tärkeää. At turvallisuus on olennainen osa toimintaamme ja palveluvalikoimaamme.

Tags: No tags

Comments are closed.